سخنگوی دولت گفت: ملاقات با رییس جمهوری آمریکا جایی در برنامه تنظیم شده رییس جمهوری اسلامی ایران در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک ندارد.

به گزارش مشرق، «محمد باقر نوبخت» پس از پایان جلسه امروز (چهارشنبه) هیات دولت در جمع خبرنگاران اظهارداشت: مجددا پیرو سوال هایی خبرنگاران اعلام می کنم که ملاقات با باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا در برنامه تنظیم شده رییس جمهوری اسلامی ایران در حاشیه شصت و نهمین نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل جایی ندارد.

وی اظهارامیدواری کرد: این سفر رییس جمهوری همچون گذشته با موفقیت انجام شود.

سخنگوی دولت همچنین گفت: علاوه بر دو سخنرانی رییس جمهوری در اجلاس تغییر آب و هوا و همچنین شصت و نهمین اجلاس سالیانه مجمع عمومی سازمان ملل، حجت الاسلام و المسلین «حسن روحانی» با 12 تن از سران و شخصیت های بلندپایه کشورهای جهان دیدار می کند.

نوبخت ادامه داد: ملاقات با روسای جمهوری ترکیه، فرانسه، اتریش، عراق، ونزوئلا و همچنین ملاقات با نخست وزیران ژاپن، انگلیس، گرجستان و لبنان از جمله دیدارهای وی در این سفر است.

وی یادآور شد: دیدار با بان کی مون دبیرکل سازمان ملل، بنیانگذار مجمع جهانی داووس و همچنین حضور در جمع رهبران اسلامی از دیگر برنامه های تنظیم شده این سفر است.

** قیمت خرید تضمینی گندم هزار و 155 تومان

معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهوری همچنین از تعیین قیمت خرید تضمینی گندم از کشاورزان برای سال زراعی آتی خبر داد و گفت: در جلسه امروز هیات دولت قیمت خرید تضمینی گندم از کشاورزان برای سال زراعی آتی

هر کیلو هزار و 155 تومان تعیین شد.

**دولت و قوه قضاییه برای مواجه با فیلترینگ و افزایش پهنای باند مذاکره می کنند

نوبخت همچنین در پاسخ به این سوال که نظر دولت درباره نامه قوه قضاییه به وزارت ارتباطات و تعیین مهلت یک ماهه برای فیلترینگ برخی از شبکه های اجتماعی و نرم افزارهای ارتباطی چیست، گفت: در جمهوری اسلامی ایران رویکرد تفکیک قوا به صورت عملی وجود دارد و هر قوه می تواند از اختیارات قانونی خود استفاده کند.

وی افزود: قوه قضاییه هم براساس اختیارات قانونی خود چنین نامه ای را ارسال کرده است.

سخنگوی دولت ادامه داد: دولت هم باتوجه به تقید قانون مداری تلاش دارد تا براساس قانون عمل کند و براساس مذاکراتی که بین دو قوه انجام می شود، دولت آنچه براساس قانون باشد را اجرایی خواهد کرد.

نوبخت افزود: مذاکراتی بین دو قوه در حال انجام است تا یک روش واحد برای مواجه با فیلترینگ و افزایش پهنای باند اتخاذ شود که در صورت حصول نتیجه اطلاع رسانی خواهیم کرد.

وی در پاسخ به این سوال که برخی از پروژه های نیمه تمام به دلیل غیراقتصادی بودن مشارکت بخش خصوصی را نداشته است و برای اتمام آن دولت چه اقدامی انجام خواهد داد، اظهارداشت: ما از بخش خصوصی توقع نداریم در پروژه هایی سرمایه گذاری کنند که انتفاع اقتصادی نداشته باشد. دولت به هیچ وجه مسوولیت خود را در اتمام پروژه های ناتمام فراموش نکرده البته از مشارکت بخش خصوصی استقبال می کند.

وی درباره تخصیص طرح های عمرانی گفت: برای اولین بار 100 درصد اعتبار عمرانی استان ها در نیمه اول سال پرداخت شده است و 53 درصد اعتبارات طرح های عمرانی به طور کلی محقق شده است.

سخنگوی دولت به افزایش 12.5 درصد تملک سرمایه های دارایی نسبت به سال گذشته اشاره کرد و گفت: برای نخستین بار در همراهی با فعالیت هایی که برای خروج از رکود انجام می شود این سرمایه گذاری ها صورت گرفته است که انشاءاللـه آثار اقتصادی آن را در آینده نزدیک خواهید دید.

نوبخت به محقق نشدن 100 درصد اعتبار درآمدی در سال جاری اشاره و خاطرنشان کرد: اختصاص بودجه عمرانی و پرداخت آن به استان ها با مدیریت تخصیص انجام شده است و تا پایان سال تعداد قابل توجهی از پروژه های ناتمام بهره برداری خواهد شد.

** رای دادگاه اروپا نشان دهنده غیرقانونی بودن تحریم ها است

سخنگوی دولت درباره رای دادگاه اروپا برای لغو تحریم از بانک مرکزی گفت: این رای محصول یک تصادف نیست و پیگیری های حقوقی مسوولان امر در این زمینه منجر به صدور رای شده است.

نوبخت تصریح کرد: اینگونه آرا خود گویای غیرقانونی بودن تحریم ها است.

وی همچنین درباره مالیات عواید بر مسکن اظهار داشت: هر نظری که مجلس درباره این لایحه ارایه کند، اجرا می شود و این به معنی آن است که اگر جزیی از لایحه به تصویب نرسید، کل آن لایحه ملغی تلقی شود. بخشی از ظرفیت این لایحه می تواند با نظر قانونی مجلس بلااستفاده بماند.

معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهوری همچنین درباره زمان احیای سازمان مدیریت و برنامه ریزی فت: این سازمان در حال حاضر به فعالیت مشغول است و اگر منظورتان تغییر تابلو است، این کار را انجام خواهیم داد اما بدانید با تفویض اختیاراتی که رییس جمهوری به معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی در امور نیروی انسانی و همچنین طبق اصل 126 قانون اساسی داده است عملا سازمان مدیریت در حال فعالیت است.

معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهوری در پاسخ به این سوال که معاون اول رییس جمهوری بررسی درستی ادغام وزارت ورزش و جوانان را خواستار شده است نظر شما چیست؟ گفت: آنچه فعلا وجود دارد وزارت ورزش و جوانان است و اگر تغییری در این باره انجام شود قطعا اطلاع رسانی خواهد شد.

سخنگوی دولت به دو پرسش درباره شهریه دانشگاه آزاد و بودجه قرآنی دستگاه ها هم اینگونه پاسخ گفت که دانشگاه آزاد یک دانشگاه غیردولتی است و درباره میزان شهریه خود آن دانشگاه تصمیم گیری می کند البته وزارت علوم بر عملکرد آن نظارت دارد همچنین بودجه قرآنی هم به دستگاه ها اختصاص داده شده است اما در حال حاضر رقم دقیق آن در ذهنم نیست تا اطلاع رسانی کنم.

** دولت به دنبال توسعه همه جانبه است

سخنگوی دولت در پاسخ به این سوال که برخی صاحب نظران آمار مرکز آمار ایران را درست نمی دانند، گفت: مرکز آمار ایران آماری درست، علمی و بهنگام ارایه می کند اما شاید گاهی اوقات انتظار داشته باشیم که این آمار زودتر اعلام شود که در این صورت از دقت آن کاسته خواهد شد.

نوبخت تصریح کرد: آمار مرکز آمار ایران دقیق و قابل اتکا است اما اینکه برخی صاحب نظران و برخی روزنامه های اقتصادی اظهارنظرهایی می کنند قابل تامل است.

وی درباره برنامه توسعه در برخی از کشورها برنامه توسعه وجود ندارد گفت: این اطلاعات غلط است کدام یک از کشورهای همسایه برنامه های توسعه خود را کنار گذاشته اند. اینکه فکر کنیم بدون برنامه می توان کشور را اداره کرد غیرعلمی و غیرتجربی است. فکر نکنیم که اگر در برنامه ای یکی دو شاخص اقتصادی نباشد آن برنامه اقتصادی نیست. نگاه ما نسبت به توسعه با رشد اقتصادی متفاوت است.

نوبخت تاکید کرد: هیچگاه توسعه به معنی رشد نیست اگر فرهنگ و عدالت اجتماعی نباشد برنامه توسعه وجود خارجی نخواهد داشت بلکه یک بسته سیاستی خواهد بود.

وی یادآور شد: نگاه دولت یک توسعه همه جانبه و جامع با زیربنای فرهنگی است و این نکته در الگوی توسعه در کتاب امنیت ملی و نظام اقتصادی ایران که از سوی دکتر روحانی در سال 86 منتشر شده و تاکنون 6 بار تجدید چاپ شده است تصریح شده که توسعه فقط رشد اقتصادی نیست هم عدالت هم فرهنگ و سایر شاخص های اجتماعی باید در آن لحاظ شود.

**ابوطالبی همچنان نماینده ایران در سازمان ملل معرفی شده است

سخنگوی دولت در پاسخ به این سوال که تصمیم دولت درباره نماینده دایم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل چیست، گفت: همچنان حمید ابوطالبی را فرد معرفی شده به عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد می دانیم و در شرایط کنونی هم با نماینده موقت و سرپرست نمایندگی امور کشور در حال انجام است و مشکلی نداریم
منبع: ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس